Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011

Sweet Special!

Το 2011 μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί η επιστροφή του Retro. Στη μόδα, στη μουσική, στο σινεμά παντού υπάρχουν ανάλογες αναφορές κάνοντας μας να νοσταλγούμε τα 60's & 50's.
Το Belle Epoque είναι βγαλμένο από μια άλλη εποχή με μυρωδιές, γεύσεις και ακούσματα που μας ταξιδεύουν σε ατμοσφαιρικούς, πολύχρωμους κόσμους. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ένα 'γλυκύτατο' Bazaar έγινε στο παλιό αυτό αρχοντικό με ερασιτέχνες και μη ζαχαροπλάστες να εκθέτουν τούρτες, κεκάκια, cupcakes συνοδευμένα με αρωματικό τσάι τριαντάφυλλο, κρόκο Κοζάνης (super!!!), γιασεμί και πολλές άλλες γεύσεις που μπορείτε να αγοράσετε και για το σπίτι.
Ελπίζω με τις παρακάτω photos να πάρετε μια γεύση ειδάλλως το Belle Epoque σας περιμένει και αυτό το Σαββατοκύριακο με το Christmas Special και αμέτρητα γιορτινά στολίδια, ρούχα, vinyl δίσκους, γλυκά, εορταστικές σούπες αλλά και αρωματικά ροφήματα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το event τους στο Facebook.
Τα Χριστούγεννα άλλωστε όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κέντρο. Απλά τώρα έχουμε έναν ακόμη λόγο για να πάμε.Καλό σας μεσημέρι,

The Nightlyzer 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου