Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Ο Α.Ρέμος προσκάλεσε τον Σ.Σπανουδάκη για μια ευχή!


Σε μία εκπληκτική βραδιά μας προσκάλεσε χθες ο Αντώνης Ρέμος γεμάτη τραγούδια για την οικονομική υποστήριξη του Make a Wish και την πραγματοποίηση των ευχών παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες.
Τραγούδια δικά του, όπως το Φεγγάρια Χάρτινα,  Έτσι Ξαφνικά, Έλα να με τελειώσεις αλλά και πολλά άλλα γέμισαν το κατάμεστο Παλλάς σε μια ατμόσφαιρα που ξεσήκωνε το κοινό επικίνδυνα...Όλοι σιγοτραγουδούσαν και προσπαθούσαν να συγκρατηθούν να μην...μερακλώσουν.
Το 'δεύτερο πρόγραμμα' φιλοξένησε τον Σταμάτη Σπανουδάκη με τις υπέροχες συνθέσεις του όπως τα Κύματα, Αλέξανδρος ΙΙ αλλά και οι Νύφες. Μουσικά τον συνόδευε και ο Βασίλης Σαλέας αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι στο καλό τραγούδι υπάρχει χώρος για όλα τα μουσικά όργανα.
Η βραδιά έκλεισε με την συνάντηση και των τριών καλλιτεχνών επί σκηνής φρεσκάροντας μας τη μνήμη κυρίων με τραγούδια που έχει γράψει ο Σπανουδάκης για το Γιάννη Πάριο.
Συγκινηθήκαμε ιδιαίτερα και νιώσαμε μεγάλη ικανοποίηση οτί με ένα μικρό αντίτιμο μπορέσαμε να βοηθήσουμε να χαμογελάσουν χιλίαδες παιδιά που τόσο πολύ το έχουν ανάγκη.
Για περισσότερες πληροφορίες για τη δράση του Make a Wish αλλά και για την υιοθεσία ευχών επισκεφθείτε το site τους.


Καλή σας νύχτα γεμάτη ευχές,

The Nightlyzer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου