Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Party Gifts!



Η υπόθεση δώρο αποτελεί συνήθως ένα πονοκέφαλο για όλους μας. Και επειδή γιορτές έρχοναι, καλέσματα γίνονται και θέλοντας και μη θα πνοκεφαλιάσουμε ψάξαμε και βρήκαμε το ιδανικότερο δώρο για κάθε περίσταση. Για να μην μας πουν και τετρημένους...





Για την κολλητή σας, την αδελφή σας και άλλες ξεχωριστές προσωπικότητες γένους θηλυκού!


Τι αγαπάμε οι γυναίκες περισσότερο από όλα? Ρούχα, παπούτσια, τσάντες μπλα μπλα μπλα. Σας βρήκαμε λοιπόν τα καλύτερα που κυκλοφορούν εκεί έξω για την εντυπωσιάσετε.









Μεταξωτό Jacket Anna Ritta N απο το Marilicious













All time classic μικρό μαύρο φόρεμα με δερμάτινη ζώνη από τον Michael Kors στο Outnet


















 Η πανέμορφη ηθοποιός Rachel Bilson σχεδιάζει για το Shoemint. Ανακαλύψτε τα υπέροχα ψηλοτάκουνα της!




Η πιο όμορφη και εντυπωσιακή τσάντα από τα αγαπημένα Accessorize


Φέτος φορέθηκαν πολύ τα δαχτυλιά στο μικρό δάχτυλο. Το δικό μου το αγόρασα από το Olympia Fashion Accessories στην οδό Κολοκτρωνη 53 στην Αθήνα.





Η χριστουγεννιάτικη πρόταση της Chanel για μακιγιάζ αποτελείται από φλογερό κόκκινο και εκρηκτικό χρυσό. Τι άλλο να θέλει κανείς για της γιορτές?





















Για τον κολλητό σας, τον αδελφό σας και άλλες ξεχωριστές προσωπικότητες γένους αρσενικού!

Γενικότερα η πλειονότητα των αντρών βαριέται να πάει για ψώνια και βασίζει πολύ το ντύσιμο του στα δώρα που θα του κάνουν οι γονείς του, τα αδέλφια του ή οι κολλητοί του. Αρά πέφτει σε εσάς ο κλήρος για αυτό φανείτε αντάξιοι των περιστάσεων.



                                                  Μάλλινο παντελόνι από το Μr. Porter

                                                   Πουκάμισο ψαροκόκαλο από το Zara
                    Homme

                                           Paul Smith δερμάτινη ζώνη από το Mr. Porter

           Wood από την Dsquared εμπνευσμένο από τη γήινη ομορφιά και φυσικότητα του Καναδά


Για το Sectret Santa στο γραφείο!









Ημερολόγιο τοίχου φόρος τιμής στην αμερικανική μητρόπολη. Από τον εκδοτικό οίκο Taschen.






















Για το έτερον ήμισυ!







Diamonds are a girl’s best friend αλλά επειδή ως γνωστών no money no honey ως εξαιρετική εναλλακτική βρήκαμε το κοραλλένιο κολιέ από τον Kenneth Jay Lane που φοριέται χειμώνα καλοκαίριΣτο Net-a-Porter

























Κάθε well  groomed άντρας οφείλει να έχει στην ντουλάπα του ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα. Βρήκαμε τα συγκεκριμένα  Alexander  Copper στο Ms. Poter

















Για το αφεντικο σας!





















Πολυτελείς city guides Luxe με αμέτρητες ταξιδιωτικές προτάσεις για όλο τον κόσμο.

Για τους γονείς σας!


Για τη γλυκιά αυτή κατηγορία δεν υπάρχει ιδανικό δώρο. Έγκειται αποκλειστικά στο τι αγαπάει ο καθένας. Δωρίστε τους αυτό που πραγματικά θα τους κάνει να χαμογελάσουν. Προσωπικά έχω καταλήξει στις παρακάτω επιλογές: 











Mohair πουλοβεράκι από Melene Birger



























Βάση για laptop από τα Multirama
















Για τη γιαγία σας




Δεν υπάρχει ωραιότερο δώρο από το να πάρετε τον παππού σας ή την γιαγιά σας και να περάσετε ένα απόγευμα μαζί τους. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα να τους πάτε για καφέ ή τσάι στο αίθριο του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια που θα τους θυμίσει την αρχοντιά των δικών τους χρόνων.















Για τον παράνομο δεσμό σας





Είθισται τα παράνομα κορίτσια να λαμβάνουν πιο άτακτα δώρα από τους εραστές τους. Για αυτό λόγω των εορτών χαρίστε στην on-off αγάπη σας κάτι....αγιοβασιλιάτικο. Το ίδιο δώρο λειτουργεί ως passepartout καθώς μπορούν και τα κορίτσια να τα χρησιμοποιήσουν ως γιορτινή έκπληξη. Φορέστε τα με μια καμπαρντίνα από πάνω και εμφανιστείτε έτσι λέγοντας του ότι εσείς είστε το δώρο του. Θα το εκτιμήσει ιδιαιτέρως δεδομένου ότι έτσι τoν γλιτώνετε και από την γκρίνια της νόμιμης αγάπης στην περίπτωση που ανακαλύψει το δώρο σας.
Το συγκεκριμένο set μπορείτε να το βρείτε στα Agent Provocateur.













Για τους θεατρόφιλους





Ένα από  τα ωραιότερα παραμύθια αναβιώσουν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών αυτά τα Χριστούγεννα. Η λίμνη των κύκνων από τα μπαλέτα του Κρεμλίνου για 22 αξέχαστες παραστάσεις (16-30 Δεκεμβρίου)









Για το σπίτι





Ιδανική λύση για ένα απρόσμενο κάλεσμα είναι ένα μπουκάλι κρασί ή κάποιο άλλο ποτό. Εξαιρετική επιλογή αποτελεί το Whispering Angel της Chateau d' Esclans ή κάποια απο τις διάφορες φρουτώδεις γεύσης της Absolut.

















Επίσης το Zara Home αποτελεί σταθερή αξία για τέτοιες περιπτώσεις.






















Για ρομαντικές ψυχές





Για κορίτσια που αγαπούν τις πέρλες και τις σατέν κορδέλες αποκλειστικά. Και το όνομα αυτού Perl Pyramid και δημιουργός του η γράφουσα (σας παρακαλώ σταματήστε να χειροκροτάτε) Για περισσότερες πληροφορίες για το πως να το φτιάξετε και εσείς αλλά και οτιδήποτε άλλο στείλτε μου emailaki.













Για λιχούδηδες




















Η απόλυτη πρόταση για τα Χριστούγεννα από τα Fresh
είναι μια και μοναδική: κλασσικός γαλλικός κορμός με σοκολάτα γάλακτος τυλιγμένος με φρεσκοκομμένο παντεσπάνι. Ακόμα, το γνωστό ζαχαροπλαστείο έχει την τιμή να συνεργάζεται φέτος με τη σχεδιάστρια Λουκία, η οποία προτείνει για το γιορτινό σας τραπέζι κεντήματα, κηροπήγια αλλά και πολλές άλλες δημιουργίες της.






Για να τον/την φέρεται πίσω







Λοιπόν το σχέδιο εδώ περιλαμβάνει δύο στάδια:
1) Εάν έκανες εσύ την κουτσουκέλα αγόρασε τα παραπάνω εσώρουχα (βλέπε παράνομο φλερτ) και σαγήνεύσε τον αφού πρώτα δείξεις την απαραίτητη μεταμέλεια.
2) Τώρα αν την έκανε εκείνος -αλλά πάραυτα επιμένεις εκεί ξεροκέφαλο πλάσμα- κάνε και εσύ το παραπάνω  και μετά δώρισε του το βιβλίο του Χρήστου Ζαμπούνη
'Ο Έλληνας Gentleman' για να (νομίζεις ότι) έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.






Αγόρι που γύρισες πίσω μετανιωμένο ή θέλεις να λιώσεις την καρδιά της παγωμένης πριγκίπισσας μπροστά σου έχε μαζί σου για καλό και κακό κάτι που να λαμπιρίζει. Γιατί νομίζεις άλλωστε ότι εφευρέθηκαν τα μονόπετρα? Κάθε σωστή συμφωνία πρέπει να  επισφραγίζεται με κάτι! Φρόντισε λοιπόν αυτό το κάτι να σε υπενθυμίζει καθημερινά. Ορίστε μια ιδέα από τα Folli Folie




Για τον/την Ex



Χα χα σιγά που θα του/της κάνουμε και δώρο! Και με την ευκαιρία της έλευσης του καινούριου χρόνου, προμηθευτείτε μια καλή σκούπα σετάκι με ένα ωραιότατο φαράσι για ένα καλό ξεκαθάρισμα στη ζωή σας!
















Και για τον/ την Next


Αν βρίσκεστε στη φάση των πρώτων ραντεβού καλό είναι να αποφύγετε τα δώρα. Πολλοί άνθρωποι, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, αγχώνονται με την ανταλλαγή δώρων. Επομένως θα προτείναμε  να περιοριστείτε για αρχή σε ευγενικές χειρονομίες όπως ένα ωραίο μπουκέτο λουλούδια για τα αγόρια (είναι μια πολύ ωραία και ρομαντική κίνηση που σας δίνει extra credits) ή μια πρόσκληση για φαγητό από τα χεράκια σας για τα κορίτσια. Be simple!









Μπουκέτο με φρέζιες και ροζ τριαντάφυλλα από τη Fleria.














Για μικρά και μεγάλα παιδιά











Θεωρώ ότι τα σταυρόλεξα είναι μακράν ο καλύτερος τρόπος να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, για αυτό λοιπόν πρέπει να εξασκηθείς στην επίλυση τους από μικρός. Σταυρόλεξο για παιδιά από τις εκδόσεις Μίνωας.









Η τράπουλα της μόδας η αλλιώς 'Fashion Face Off' είναι το καινούριο κουν-καν τον κοριτσιών. Σε αυτό το παιχνίδι οποία έχει την καλύτερη γκαρνταρόμπα κερδίζει. Μπορείτε να την προμηθευτείτε από το Amazon.













Η αποθέωση των γυναικείων κάτω άκρων σε ένα μόνο λεύκωμα από τις εκδόσεις Taschen

























Για τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη


Βοηθείστε την προσπάθεια της Νηπιακής Αγωγής να μαζέψει είδη
πρώτης ανάγκης (ρούχα,τρόφιμαμακράς διαρκείαs, παιχνίδια, είδη ατομικής υγιεινής, σχολικά)
για το  ίδρυμα 
‘ Ένα  παιδί -Ένας κόσμος’. Παρευρεθείτε στη γιορτή τους στην  Φιλοθέη (Καποδιστρίου, 1) στις 15 Δεκεμβρίου Facebook.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα τους στο

Καλά μας ψώνια,

The Nightlyzer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου