Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Το γιαούρτι έγινε πολύ ΥΟ!


Ένα από τα χειρότερα μου είναι να με βάλεις να φάω σκέτο γιαούρτι. Μου γυρίζει το μάτι και μόνο στη σκέψη. Γενικά δεν βρίσκεται πρώτο στις προτιμήσεις μου αλλά και όταν αποφασίσω να φάω λίγο πρέπει αυστηρά να συνοδεύεται από μέλι. Ούτε από ζάχαρη, ούτε από δημητριακά. Μέλι και μόνο μέλι.
Όλα αυτά άλλαξαν βεβαίως βεβαίως όταν στην ζωή μου ήρθε το Υorice!
Το συνάντησα Σόλωνος και Σίνα γωνία. Πλησίασα διστακτικά τον πάγκο του και αμέσως σκέφτηκα "Παρήγγειλε το μικρό μέγεθος μην τυχόν και δεν τρώγεται". Έτσι και έγινε. Το γαρνίρισα με λιωμένη σοκολάτα γάλακτος και φράουλες και πήρα το δρόμο προς το μάθημα μου. Ο κόσμος είδα ότι με παρατηρούσε λίγο περιέργεια στο δρόμο καθώς κοιτούσα το δημιούργημά μου καθότι το κρύο έξω πολύ και εκείνοι νόμιζαν ότι έτρωγα παγωτό (στο περίπου δηλαδή αυτό έκανα αλλά που χρόνος για εξηγήσεις).
Το δυστύχημα-ευτύχημα for life συνέβει όταν τo δοκίμασα. Η αίσθηση του για γιαουρτιού ήταν τόσο ελαφριά και μαζί με τη σοκολάτα και τη φράουλα πιο πολύ επιδόρπιο θύμιζε.
Από τότε όποτε νιώθω την ανάγκη να γλυκαθώ επισκέπτομαι το Yorice. Όταν μου αρέσει κάτι κολλάω η αλήθεια είναι επομένως μέχρι τώρα έχω πειραματιστεί μόνο με το συνδυασμό σοκολάτα-ρόδι. Εξαιρετική πρόταση και για όσους θέλουν κάτι γλυκό με λίγες θερμίδες μιας και υπάρχει και επιλογή  με γιαούρτι light που μπορείτε να το συνδυάζετε με διάφορα φρούτα όπως ακτινίδιο, ανανάς κ.α.
Σύντομα αναμένεται και γιαούρτι με γεύση σοκολάτα. Μμμμμ.....

Σπεύσατε.

Καλό σας μεσημέρι,

The Nightlyzer


Yorice: Σόλωνος 64 & Σίνα, Κολωνάκι

2 σχόλια: