Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Who said that paradise is lost?


Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα. Απόγευμα! Πτώμα και με στομάχι χάλια καθώς φιλοξενούσε τους τετράποδους φίλους του Μπαιρακτάρη....ωωω συγγνώμη σουβλάκια ήθελα να πω! Ανηφορίζω για καφέ προς πλατεία Καρύτση με ένα φίλο μου με σκοπό να συναντήσουμε κάποιους άλλους. "Με συγχωρείτε το Paradizo που είναι?" ρωτάω στο περίπτερο. Αφού χαμογέλασε τύπου 'πάλι το σκότωσαν το μαγαζί' μου εξηγεί αποκαλύπτοντας μου και το σωστό του όνομα. Pairidaeza! 
Πάραυτα μικρό το κακό καθότι το αραβικό Pairidaeza σημαίνει παράδεισος. Μπαίνοντας πολλά σου έρχονται στο μυαλό. Όλα χαρούμενα και αναζωογονητικά. (Εξού και το όνομα σκέφτομαι). Λόγω Χριστουγέννων είχαν διακοσμήσει το ταβάνι με κρεμαστές πολύχρωμες μπάλες. Ο κόσμος πολύς και γεμάτος κέφι δοκίμαζε είτε τον εξαιρετικό cappucino ή της φημισμένες πίτες του μαγαζιού. Εναλλακτική στο πλημμυρισμένο bar αποτελεί το πατάρι του μαγαζιού διαμορφωμένο ως ένα πολύ άνετο σαλονάκι και προσφέροντας θέα στην πλατεία.
Για πότο πήγα μια άλλη μέρα και οφείλω να ομολογήσω ότι και εκεί παίρνει 10! Το must του μαγαζιού κατ' εμέ πέραν από την ατμόσφαιρα, είναι η black ατμοσφαιρική μουσική του. Μουσική που σου δημιουργεί εικόνες και σε κάνει να ταξιδεύεις....έστω και νοητά.

Καλό σας σαββατοκύριακο,

The Nightlyzer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου