Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Και ψεύδεσαι και τρως!


Και κάπως έτσι καταλήγουμε μετά τις γιορτές. Ψεύτες και με ένα βάρος στο στομάχι μας! Γιατί όπως και να το κάνουμε και οι πιο εγκρατείς στις γιορτές γίνονται Σούζες και το ρίχνουν έξω.

Αλλά ότι  έγινε έγινε! Mετά την απομάκρυνση από το τραπέζι ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Απλά εσύ τώρα προσπαθείς να στριμώξεις τα κατορθώματα σου στο στενό σου jeans γιατί όπως και να το κάνουμε και το γουρούνι θέλει να γκομενίσει.
Κατ' εμέ η λύση είναι μία και στον κόσμο άλλη καμία. Χαλάρωσε!!! Έφαγες, xόρτασες σταμάτα λοιπόν να κλαίγεσαι και υιοθέτησε απλά τρικ που θα σε κάνουν ξεφουσκώσεις.

Πρωινό:  Ένας χυμός, λίγος καφές και το κολλητό μου! Σίγουρα το τρώω το πρωί σαν βασιλιάς αρέσει σε όλους μας αλλά αποδεδειγμένα αν αρχίσεις από το πρωί τα λουκούλλεια γεύματα άντε να μαζευτείς με το πέρας της ημέρας με την όρεξη που θα έχεις.

Μεσημεριανό: Κανονικά το φαγητό σου από παστίτσιο έως σούπα συνοδεία μιας σαλατούλας και αποφεύγοντας το ψωμί.

Απόγευμα: Ένα φρουτάκι ή ένα γιαουρτάκι. Ένα πάσχετε και εσείς από τις απογευματινές υπογλυκαιμίες αγοράστε γιαούρτι stracciatella. Ομορφαίνει δεν παχαίνει (λέμε τώρα)

Βράδυ: Φρόντισε αυστηρά μέχρι τις 7 max 8 να έχεις φάει το βραδινό σου. Ένα τοστ με γαλοπούλα-τυρί, μία σαλάτα με τόνο, γάλα με δημητριακά ή και μια ομελέτα με ασπράδια, μανιτάρια και κίτρινες φετούλες τυρί αποτελούν εξαιρετική επιλογή για το τελευταίο γεύμα τις ημέρας σου.

Προσοχή προσοχή: Μακριά από ποτά, ξηροκάρπια, ζεστές σοκολάτες, υπόλοιπα κουραμπιέδων και όλων αυτών τον αμαρτωλών καλικάτζαρων και μην ενδώσετε σε κεράσματα και ξέφρενα καλέσματα από Γιάννηδες, Φώτηδες και όλους όσους βρήκαν να γιορτάζουν μετά την Πρωτοχρονιά. Σε 2 βδομαδούλες θα είστε ήδη σε π.Χ (προ Χριστουγέννων) κατάσταση.

Καλή επιτυχία,

The Nightlyzer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου