Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Παρακαλώ διαβάστε και διαδώστε το!


Οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας (υπάρχουν σε ακόμα 15 χώρες) δημιουργήθηκαν το 1990 και από την πρώτη στιγμή αφοσιώθηκαν απόλυτα στο έργο τους. Με δεκάδες αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ελλάδα και σε αναπτυσσόμενες χώρες, Έλληνες γιατροί, υγειονομικό προσωπικό, διοικητικοί και τεχνικοί προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά εδώ και 19 χρόνια. Δίπλα τους περισσότεροι από 600 εθελοντές που έχουν ταξιδέψει σε πάνω από 50 χώρες προσφέροντας ιατρική και ανθρωπιστική βοήθεια.
Σήμερα όμως έχουν εκείνοι τη δική σας ανάγκη και κάνουν έκκληση προς όλους μας να τους προμηθεύσουμε όχι με χρήματα αλλά με το απολύτως αναγκαίο φαρμακευτικό υλικό που χρειάζονται για αν συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα στους ανθρώπους που τους χρειάζονται και λένε σχετικά: «  Το τελευταίο διάστημα , σαν επακόλουθο της αυξανόμενης φτώχειας που οδηγεί σε ανθρωπιστική κρίση, τα πολυϊατρεία των Γιατρών του Κόσμου στην Ελλάδα δέχονται ένα δραματικά αυξανόμενο αριθμό ασθενών. Χιλιάδες άποροι άνθρωποι χωρίς πρόσβαση στο σύστημα υγείας (μετανάστες αλλά και δυστυχώς Έλληνες πολίτες πλέον) συνωθούνται για δωρεάν πρωτοβάθμια ιατρική φροντίδα, με αποτέλεσμα τα δωρεάν φάρμακα να εξαντλούνται. Κάνουμε έκκληση για μία ακόμα φορά , στην ευαισθησία των Ελλήνων πολιτών για απολύτως αναγκαίο φαρμακευτικό υλικό.»

Πιο συγκεκριμένα, χρειάζονται άμεσα










Τα οποία μπορείτε να στείλετε ή να πάτε στα Πολυϊατρεία τους :
Αθήνα , Σαπφούς 12 , Πλατεία Κουμουνδούρου, τηλ. 210 3213150
Θεσσαλονίκη, Ίωνος Δραγούμη 65 , τηλ. 2310 566641
Χανιά , Μπόνιαλη 12 , τηλ. 28210 23110
Μαζεύουν ότι φάρμακο σας περισσεύει από μια συγκεκριμένη λίστα φαρμάκων έστω κι αν είναι χρησιμοποιημένο, εκτός από τα σιρόπια που πρέπει να είναι άθικτα και βέβαια όλα να μην έχουν λήξει.
Επίσης εάν μπορείτε αγοράζστε φάρμακα ενημερώνοντας τον φαρμακοποιό ότι προορίζονται για τους Γιατρούς του Κόσμου ίσως μπορέσει να σας κάνει κάποια έκπτωση.
Ευχαριστώ για την συμμετοχή και την ευαισθησία σας.
(Parakolouthiste to video ton Funhaus & Infowar production mazi me ton Dj Rsn gia tous giatrous tou kosmou edo)

Kali sas nyxta,

The Nightlyzer

Source: jenny.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου